Afhaalmaaltijden door maatregelen COVID-19 bij ’t Eethuys-Didam

In verband met de corona virus kunt u bij ’t Eethuys-Didam heerlijke kant en klare hoofdgerechten bestellen tot zeker 28 april van woensdag tot en met zondag van 17:00 uur- tot 19:30 uur.

Deze dagen tussen 14:00 uur en 18:30 uur kunt u bellen ( 0316-769046) om jouw maaltijd(en) te bestellen.

U kunt de maaltijden op de afgesproken tijdstip tussen ( 16:30 uur-19:30 uur) afhalen in het restaurant, maar hou je aan de voorgeschreven regels om jouw en andermans gezondheid in het oog te houden.

Kom niet als je klachten hebt. Niet meer dan 3 personen tegelijk naar binnen, bewaar 1,5 meter afstand. Alleen betalen met pin.

Voor de menu omschrijving moet u kijken op onze Facebook pagina, omdat wij wekelijks wat anders zullen presenteren. Facebook van ’t Eethuys-Didam

We hopen jullie graag te zien!

Privacy Verklaring ’t Eethuys-Didam

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Ook ’t Eethuys-Didam heeft te maken met het verwerken van persoonsgegevens. Daardoor moet het ’t Eethuys-Didam de zaken rond deze nieuwe privacywet tijdig op orde te hebben.

Eind mei wordt de Wet bescherming persoonsgegevens (Wbp) vervangen door een privacywetgeving die geldt in de gehele Europese Unie (EU): de AVG. Deze wet versterkt de positie van de mensen en bedrijven van wie persoonsgegevens worden verwerkt. Organisaties die persoonsgegevens verwerken, waaronder dus wij, krijgen meer verplichtingen om op een juiste manier om te gaan met deze gegevens. Concreet houdt dit in dat wij moeten opschrijven hoe wij omgaan met persoonsgegevens van personen en bedrijven.
Daarvoor is in eerste instantie de Privacy Verklaring die vanaf 25 mei 2018 op onze website is geplaatst, waarin u kunt zien hoe wij de persoonsgegevens verwerken, bewaren en wat u rechten zijn om u persoonsgegevens in te zien en te wijzigen.

Privacyverklaring Eethuys-Didam