Op zoek naar catering?

Uw gasten een onvergetelijke ervaring bezorgen? Een catering op locatie.

En dat is waar ’t Eethuys-Didam goed in is. Wij maken voor ieder feestelijkheid een bijzondere catering voor u klaar. De gasten moeten uw catering raken én herinneren. En daarom is alles tot in het kleinste detail perfect geregeld.

Altijd nèt iets anders en op maat, want smaken verschillen. Alles kan… en regelen we. Samen met u. Bent u op zoek naar een catering, neem dan contact op met ’t Eethuys-Didam, telefoonnummer 0316-769046.

We creëren een beleving en maken het uniek. Exact naar uw wensen en voor uw gasten.

Om u een indruk te geven over de catering volg dan onderstaande video.

          

 

Nieuw menukaart met tapas kinderkaart

Voor onze kleinste gasten hebben wij nu een tapas kinderkaart
met o.a. een tomatensoepje, poffertjes, schnitzeltje met
appelmoes en nog veel meer ontwikkeld.
Kinderen van 4 t/m 12 jaar eten onbeperkt tapas voor €12,50

Zondag 11 februari zijn wij tijdens de carnavalsoptocht geopend vanaf 13:00 voor koffie met gebak, lunch of een borrel met bittergarnituur.
Reserveer snel om de nieuwe kaart uit te proberen!

Nieuw Menukaart

Wij hebben voor u een nieuw menukaart samengesteld. Een heerlijk avondje uit eten met onbeperkt “Bourgondische tapas uut Diem”
U kunt zich laten verrassen met een reisje door onze keuken of u kiest zelf de gerechtjes.
Wanneer u zelf kiest vragen wij bij de eerste opname de 1e 2 voorgerechtjes en gelijk de 1e 2 hoofdgerechtjes. Tussendoor komen wij regelmatig vragen of er nieuwe gerechtjes gewenst zijn!
Tussen 16:00 uur en 22:00 kunt u eindeloos onbeperkt genieten van alle voor en hoofdgerechtjes en tot 22:30 van alle nagerechtjes.

Elke woensdag en donderdag een reisje door de keuken € 25,- p.p. ( m.u.v. feestdagen)
vrijdag t/m dinsdag 27,95 p.p.

 

Sunday Special

Vanaf heden, onze “Sunday Special”. Elke zondag een losse kaart voor de gasten die geen zin hebben om thuis te koken maar ook geen hele avond uit wil zijn, serveren wij vanaf heden elke zondag onze “Sunday Special” (m.u.v. feestdagen)
Vers, verrassend, lekker en snel op tafel.

Voorgerechten vanaf €4,-
Hoofdgerecht vanaf € 12,50
Dessert € 5,–

Ter introductie van deze “Sunday Special” serveren wij op deze kaart een biefstuk van de haas voor slechts € 15,–

zondag special kaart

Onbeperkt Tapas eten

Onbeperkt tapas eten… dat kan bij ’t Eethuys Didam. Op woensdag en donderdag voor eur 25,– p.p. en op vrijdag tot en met zondag voor eur 27.95 p.p. Wegens ongekend succes is de tapas-nieuwperiode voor Tapas eten verlengd tot na de zomer van 2016.

Hierbij draait alles om bites! Een bite is een klein gerechtje dat we speciaal op maat hebben gemaakt, groot genoeg om het fijne te proeven en het te delen, en klein genoeg om jou te verleiden tot een volgende bite.

Tapas zijn kleine Spaanse hapjes waarvan er wel meer dan honderd soorten bestaan. Tapas zijn de culinaire weerslag van een gezellige en afwisselende levensstijl voor de hoofdmaaltijd. Tapeo of tapas eten is een dagelijks terugkerend Spaans ritueel dat plaatsvindt voor het middag- of avondeten.