Over ons

 

Restaurant ’t Eethuys Didam doet geen concessies op het gebied van kwaliteit. De wisselende menukaart biedt voor elk wat wils en is soms een tikkeltje uitdagend. Nieuwe smaken ontdekken of oude smaken herbeleven, een compleet diner of een heerlijk hoofdgerecht; het is ’t Eethuys Didam ten voeten uit.

Op 20 Septmber 2013 openden wij – Manfred Derksen en Desiree Kelderman – officieel de deuren van ons droomrestaurant, ’t Eethuys Didam. Een chique en sfeervol restaurant De keuken is gevarieerd met Franse tinten en wordt aangevuld met niet alleen klassiekers, maar ook afwisselende seizoensgebonden suggesties!  De perfecte ambiance voor een romantisch diner, een gezellig etentje met vrienden of – voor een speciale gelegenheid – met een groep tot maximaal 50 personen.

Manfred en Desiree staan, samen met hun medewerkers, garant voor een avond Genieten met een hoofdletter! In een ongedwongen sfeer genieten van heerlijke gerechten en een goed glas wijn? Dan bent u van harte welkom bij ’t Eethuys Didam!Wilt u op de hoogte blijven van onze speciale acties en bijzondere menu’s? Abonneer dan op onze nieuwsbrief.