Tijden en Reservering

Openingstijden en reserveren

Restaurant ’t Eethuys Didam is woensdag tot en met zondag geopend van 16.00 tot 22.00 uur voor diner, met uitzondering van maandag en dinsdag, onze reguliere sluitingsdagen. In de zomer serveren wij ook bij mooi weer op ons lommerrijke terras.

Bij groepen vanaf 15 personen maken we graag een voorstel op maat, buiten onze reguliere openingstijden.

Aanvragen en reserveringen voor groepen.

Wij lichten graag alle mogelijkheden toe waarvan we er onderstaand een aantal toe.

Iets te vieren?

Op basis van uw persoonlijke wensen stellen wij met plezier een op maat gemaakt arrangement samen voor een feestelijke diner vanaf 15 personen. Ons hospitality team stelt graag in overleg met u een vast menu samen. Zoekt u de perfecte locatie voor bijvoorbeeld uw verjaardag, huwelijksdiner, eindejaars feest of andere feestelijke gelegenheid, dan bent u bij ’t Eethuys Didam aan het goede adres.

Private dining

In onze restaurant kunt u tot 50 personen genieten van onze toonaangevende keuken van hoog niveau met bijpassende wijnen. Wij helpen u graag om het perfecte evenement te organiseren, volledig afgestemd op uw persoonlijke wensen. Neem contact met ons op voor een op maat gemaakt private dining arrangement.

Zakelijke bijeenkomsten

Zoekt u de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst? Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een representatief restaurant voor een belangrijk businessdiner of een passende locatie voor uw eindejaarsdiner; bij ’t Eethuys Didam zit u goed. Graag adviseren wij u voor elke bijeenkomst op zakelijk gebied met een op maat gemaakt voorstel. U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie of glas wijn kennis te komen maken en onze locatie te bekijken.