Recensies

Recensies

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 3 reviews
by Uit de Gelderlander on
Aanwinst voor Didam

Wat is 't Eethuys een welcome aanwinst voor Didam en omstreken. Het gehele plaatje klopt: het eten, de bediening en de prijs. De ambiance is huiselijk en gezellig. Het keuze menu van drie gangen voor 25 euro behelsde meerdere keuzes in voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. We konden kiezen uit vlees, vis of vegetarisch.Het gerecht 'de Knots' is een uitstekende gerecht voor twee personen. Het is een 'strijdknots' van kipfilet, varkenshaas en malse biefstuk die aan tafel wordt geflambeerd en geserveerd met 'huys- gemaakte stroganoffsaus, pepersaus of bospaddenstoelensaus.De bediening heeft oog voor detail. Ze nemen de jas aan en weten wat gastvrijheid is. Kortom, geweldig gegeten en zeker een restaurant om terug te keren.

by Joan on
Uitstekend gedineerd

Prima eten hier en fantastisch personeel. Hier tapas eten is een feestje: heerlijke gerechten. De visproeverij vooraf bijvoorbeeld: vijf soorten vis, prachtig geserveerd en érg smakelijk. Dat was één gerecht. Daarnaast de tempura van garnalen, en de eendenpaté. Al met al een flink 'voorafje' en het hoofdgerecht (ook een keuze van drie gerechten) moest nog komen.


Helaas kwamen wij daar - door een onfortuinlijke omstandigheid - niet aan toe en moesten eerder weg.Het personeel en de chef toonde alle begrip, was zorgzaam en vriendelijk. Zo vriendelijk dat het hoofdgerecht niet in rekening werd gebracht (ook al hadden wij daar wel op gerekend).Dit ga ik dus zeker nog een keer overdoen en dan met beide gangen!Ik zal dan wel twee gerechten kiezen, want je krijgt meer dan voldoende.Een absolute aanrader. Nogmaals veel dank voor jullie uitstekende zorg en vriendelijkheid, én het heerlijke eten!

by Uit de Gelderlander on
Uit de Gelderlander

Met mijn vriendenclub wilde ik in de afgelopen week eens lekker eten in een bescheiden geprijsd restaurant. Daarom was de reservering op zaterdagavond bij ’t Eethuys-Didam snel gemaakt. Bij binnenkomst was het gezellig druk en ’t Eethuys Didam ademt met een modern interieur een huiskamersfeer uit. De gastvrijheid en hartelijkheid voeren de bo-ventoon, dat was duidelijk te merken. We namen plaats en voordat we nog maar iets hadden besteld, stond er al een mandje met versgebakken stokbrood en romige huisge-maakte kruidenboter. Een lekkere service van het huis.Het vriendelijke personeel leidde ons door de menukaart: We konden een keuze maken uit het Wildmenu of de mogelijkheid kiezen voor het All-inclusive arangement van 3 uur of All-inclusive arangement de Luxe die 't Eethuys Didam biedt. Twee van mijn vrienden bestelde als voorgerecht een wildpate en gerookte eendenfile met gemengde sla,dressing van grandberry, walnoten chutney van veenbessen met een toast van knipbrood met wildmousse. De aanbevolen wijn was Prestige Blanc. De andere vrienden en ik namen als voorgerecht een trio van licht gerookte zalm met een in tempura gebakken gamba’s. Beide gerechten waren prachtig opgemaakt en smaakten goed.Als hoofdgerecht namen twee van mijn vrienden het hertenbiefstuk met bospaddenstoe-len saus. De anderen bestelden de Strijdknots van ’t Huys. Het is een sensatie van kipfilet, var-kenshaas en biefstuk, die aan tafel wordt geflambeerd. Ook hier was de wijnsuggestie Prestige Blanc. Als nagerecht bestelden wij met z’n allen het dessert ’t Huys. Deze afslui-ting is een echte verrassing.De kwaliteit is meer dan uitstekend, je proeft de versheid van de ingrediënten en het vakmanschap. In totaal kostte dit alles, inclusief drankjes, nog geen 45 euro per per-soon. Wat ons betreft een aanrader. Bij het verlaten van het restaurant maakte de eige-naar nog bekend dat zij winnaar waren geworden bij de “Verkiezing van het leukste Res-taurant “van de Gemeente Montferland en strijden nu in de finale met andere gemeente-winnaars om de Provinciale- en landelijke titel: Leukste Restaurant van Nederland.